Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Adobe Lightroom 3 lansert

I noen måneder har en gratis betaversjon av kommende Lightroom 3, vært tilgjengelig for nedlasting, men nå kommer den ferdige versjonen av bilderedigeringsprogrammet.

Skrevet av / 10.06.10 - 11:09
Adobe Lightroom 3 lansert

Adobe Lightroom 3 er blitt grundig overhalt. I perioden betaversjonen har vært tigjengelig, har mer enn 600.000 lastet ned betaversjonen. Nå er Lr3 ferdig, og hele programmet er bygget opp fra grunnen for bedre ytelse. Lr3 støtter også styring av flere kamermodeller fra programvaren, slik at man kan sitte bak Mac-en og ta bilder som man kan sjekke umiddelbart på skjermen.
Lightroom 3 har et bredt utvalg effekter man kan legge på bildene, støyreduksjonen kan justeres enten i lysstyrke eller fargekanalene  og Lr3 har forbedringer på oppskarpingsfunksjonen blant mye annet, og man kan lage video av lysbildeshow. Med musikk.
Med et par kjappe museklikk kan man legge opp bilder på en Flickr-konto eller på mobilen, rett fra Lightroom 3, bare med dra og slipp (klikk på bildet og slipp det over mappen), og man har fått mange flere valgrumligheter i utskriftsdialogen.
Prisen er oppgitt til 249 Euro for fullversjon av Lr3, mens de som bare trenger å oppgradere, slipper unna med 80 Euro.

Lightroom 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top