Eksklusivt

26 gnistrende sommergadgets

Fargelegg sommeren med bilder og musikk, med smarte og praktiske gadgets som gjør selv regnværsdager til en fest!
forfatter

1.Geneva Touring M, bærbar høyttaler

Lærkledd lyd

Bluetooth for stilbevisste.

Det er ikke bare utseendet som er attraktivt med Geneva Touring M. Lyden er i en klasse for seg med massiv bass ned til 60 Hz og fyldig klang. 30 timers batteritid og lav vekt gjør den både nyttig og praktisk. Finnes også med radio: Geneva Touring L.

2.795 kr

neby.no

2. Miggo Pictar One, mobilgrep

For mobilfotografer

Pictar gjør det lettere å få fine mobilbilder.

Denne kan tres på de flest mobiler fra Apple, Samsung og Huawei, og gjør det lettere å ta bilder med mobilen. Sikrere grep, innstillingshjul og en utløserknapp, gir mye bedre kontroll over mobilkameraet, og gjør det morsommere å ta bilder.

1.299 kr

response-nordic.com

3. Zhiyun Smooth 4, kamerastabilisator

 

Fjellstø skarphet

Skarpere mobilbilder.

Zhiyun Smooth 4 er en motordrevet stabilisator med knapper, som gir deg tilgang til kamerainnstillinger på mobilen, og utløserknapp. Samtidig sørger den motordrevne treakslede bildestabilisatoren for skarpere stillbilder, og roligere videopptak. Et must for mobilvideo.

1.590 kr

focusnordic.no

4.Leica Sofort, instant kamera

Fang øyeblikkene

Kamera med glimt i øyet.

Leicas billigste kamera er kanskje det morsomste å fotografer med. Vi har lekt med kameraet, og det er like gøy hver gang bildene kommer ut av kameraet. Her kan du dele bildene på ekte, og overraske vennene dine med fysiske fotografier.

2995 kr

bresson.no

5.Olloclip Core Lens Set, mobillinser

 

Vidvinkel til mobilen

Gi mobilen et nytt perspektiv

Det kompakte linsesettet fra Olloclip, passer de fleste nyere Apple-mobiler, og gir deg en makrolinse med 15 x forstørrelse, en 180 graders fisheye og en 120 graders vidvinkel. Det er en billig og praktisk løsning som gir deg flere bildevinkler og mye morsommere bilder.

1.095 kr

olloclip.com

6.Bose QuietComfort 35 II, støyreduserende hodetelefoner

Mer musikk, mindre støy

Boses trådløse hodetelefoner sikrer deg en behagelig reise.

QuietComfort-serien fra Bose er en ”no brainer” når du skal ut på tur: De måler og filtrerer vekk støy og lar deg høre mer av musikken mens du er ute på reise. Den nye mkII utgaven av QC35 har fått justerbar støyreduksjon og innebygd stemmeassistent. Selv om det er mange om beinet, er Bose fortsatt en av våre favoritter når det kommer til lydkvalitet, støyreduksjon og bærekomfort.

3.590 kr

bose.no

7. Apple TV 4K

Sylskarp mediespiller

Apples topp-spekkede mediespiller tilbyr masse underholdning i glitrende 4K HDR-kvalitet.

Apple TV har lenge vært en av de beste mediespillerne på markedet, og nå har den også fått bildekvalitet som matcher de nyeste TV-skjermene. Apple TV 4K øker oppløsningen til vaskeekte 4K/UHD oppløsning (3840×2160) og gir dessuten tilgang til et bredt utvalg av innhold i råbra HDR-kvalitet. Enten du vil se filmer fra iTunes, serier fra Netflix eller videoer fra YouTube, er Apple-boksen verdt sin vekt i gull for kresne bildeentusiaster.

1.769 kr

apple.no

8.Samsung UE43MU6175, 43” 4K LCD-TV

Perfekt hytte-TV

God underholdning, uansett vær!

En skikkelig TV kan være din beste venn når sommerværet svikter, og den behøver ikke loppe deg for alle feriepengene heller: 4K-skjermen fra Samsungs 6-serie leverer sylskarp bildekvalitet, og har alle de essensielle finessene og appene på plass. Kortmodul for bakkenett, kabel eller parabol kan stikkes rett i TV-en, og hvis 43” blir for lite fås den i skjermstørrelser helt opp til 75”!

5.790 kr

samsung.no

9.Weber iGrill Mini, steketermometer med Bluetooth

Grillkongens beste venn

Med dette grilltermometeret er saken biff!

Sommertid er grilltid, og lite smaker så godt som en god biff. Men det gjelder å få kjernetemperaturen helt rett – det er noe alle grillkonger vet. Med dette smarte termometeret fra Weber rekker du å tilberede salaten, eller underholde gjestene mens kjøttet godgjør seg. Termometeret kommuniserer med mobilen via Bluetooth, og den nedlastbare iGrill-appen varsler deg når biffen er klar. Bon Appetit!

649 kr

webergrill.no

10. Beoplay M3, trådløs høyttaler

Liten, men god

Beoplay M3 utfordrer Sonos på hjemmebane.

Beoplay-høyttaleren er allsidig, lett å bruke og spiller fremragende. Den lar deg strømme musikk via Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect og Apple AirPlay, og kan sågar utvides til multirom. Her får du flott lydkvalitet fra en liten og nett høyttaler!

2.990 kr

beoplay.com

11. BenQ W1050, HD-projektor

Stort kinobilde til gi-bort-pris

Med denne projektoren er TV-kvelden reddet.

Når du søker kinofølelsen hjemme i stua, eller du skal invitere kompisgjengen for å se fotballkamp, kan en vanlig TV fort føles pysete. Svaret kan være en projektor som BenQ W1050: Her får du 100 tommers bilde med utmerket bildekvalitet for bare 6500 kroner. Fargene ser riktige ut, og bildene er skarpe nok. Her får du mye opplevelse for pengene!

6.490 kr

benq.no

12. Logitech Circle 2, overvåkningskamera

Feriesikker

Holder øye med hjemmet når du er borte.

Logitechs overvåkningskamera gir deg 180 graders bildevinkel og fanger 1080-oppløst video selv i mørket. Mikrofon og høyttalere gjør at du kan snakke med de besøkende. Kan drives med ledning eller batteri. Festene gjør at den kan monteres over alt, selv på vinduer!

2.100 kr

logitech.no

13. Comply Audio Pro Smartcore, skumpropper

Finere lyd

Billig oppgradering for dine in-ear hodetelefoner.

Får du vondt i ørene av silikonputer når du lytter lenge med proppene dine? Er bassgjengivelsen litt tam? En rask og billig oppgradering er å bytte til Comply-puter. De er behagelige, sitter bedre og beskytter dessuten mot smuss.

228 kr

hifiklubben.no

14. Denon Envaya Mini, reisehøyttalere

Ferielyd

Smidig trådløs reisehøyttaler med rik lyd.

Mange minihøyttalere har spinkel lyd og dårlig batteri. Nye Envaya Mini har derimot fyldig lyd med bra nærværsfølelse, og fungerer til alt uten skikkelig dypbass. Den er lett å ha med seg, har bra batteri, og er dessuten sand- og vannbeskyttet.

1.500 kr

hifiklubben.no

15. Samsung Gear IconX, helt trådløse propper

Tren og nyt

Diskré og praktiske propper som logger aktiviteten din.

Samsungs propper er ikke bare smidige siden de er helt uten ledning; de er også praktiske. De tåler svette, slik at du kan lytte på musikk når du trener, og de logger automatisk tid, hastighet, skritt og kalorier. Batteriet holder i 7 timer og lades i etuiet.

2.300 kr

samsung.no

16. Sony Xperia XZ2 Compact, mobiltelefon

Den beste feriemobilen

En lommevennlig vanntett mobil med bra kamera.

En kjempestor mobil fungerer ikke spesielt godt i shortsen på ferieturen. Sonys miniversjon av toppmodellen Xperia XZ2 er den eneste som ikke kompromisser. Den er like rask, er vanntett og tar like bra bilder som storebror.

6.000 kr

sonymobile.com

17. Beoplay H8i, hodetelefoner

30 timers stillhet

Beoplay H8i sitter behagelig og spiller lenge.

Beoplay har virkelig økt batteritiden i sin oppgraderte utgave av H8, og de kan nå spille opptil 30 timer med både Bluetooth og ANC aktivert. Designen er naturligvis luksuriøs og  lyden stram og lekker.

3.798 kr

hifiklubben.no

18. Huawei P20 Lite, smartmobil

Value for money!

Huawei er vanskelig å slå til denne prisen.

Lite-utgavene av Huaweis mobiler er meget populære, og det er lett å se hvorfor. Nyeste skudd på stammen fra P20-familien har lekker design, dual-kamera og stor skjerm. Og i tillegg er prisen skapelig.

3.690 kr

huawei.com

19. Philips Hue Calla, smarte pærer

Lyser opp i hagen

Skru opp fargene på altanen og terrassen.

Sommerfestene får farget lys når Philips sender sine nyeste medlemmer av Hue-familien på markedet. Calla kan som innendørspærene lyse i alle regnbuens farger, og du kan plassere dem hvor du har lyst, så lenge det er strømuttak.

1.349 kr

meethue.com

20. TomTom Go5200, GPS

GPS-en lever enda

TomTom bevarer overblikket og jordforbindelsen.

De fleste bruker mobilens innebygde GPS i det daglige, men på ferie er det fortsatt praktisk med en skikkelig GPS. Her er TomTom Go5200 et godt alternativ. Den har innebygget Wifi og SIM-kort så du lett kan holde deg helt oppdatert.

2.795 kr

tomtom.com

21. Nintendo Labo Toy-Con 01, Variety Kit for Nintendo Switch

Innovasjonens mestre

Det er vanskelig å si om LABO er galt eller genialt.

Med papp, kartong, snor og gummiringer utvider Nintendo bruken av sin Switch, og åpner opp for kreativiteten. Lag din egen fiskestang, en radiostyrt bil, et hus, en motorsykkel eller et piano. Mulighetene er mange.

649 kr

nintendo.com

22. JBL Soundgear BTA, bærbar høyttaler

Stereoanlegg på skulderen

Ha lyden med deg uten å være lukket inne.

Hodetelefon eller høyttaler? Hvis du ikke kan velge, er JBL Soundgear BTA midt imellom, og fortsatt noe helt for seg selv. Det trådløse lydanlegget bæres som en krage og omslutter deg med lyd – uten at du er lukket inne i et par varme hodetelefoner. Den støtter selvfølgelig aptX, og det følger med en BT-adapter.

1.850 kr

jbl.com

23Zens Wireless Powerbank, batterilader

Lade helt uten kabel

Lad mobilen din på farten, uten å rote med kabler.

Smartmobiler har en kjedelig tendens til å gå tom for strøm akkurat når det passer minst. På en gråværsdag på hytta eller under kjøreturen. Med powerbanken fra Zens trenger du ikke tenke på å få laderen med, da den lader trådløst via Qi-standarden. Med 4500 mAh har du nok til to ladinger.

499 kr

makezens.com

24. LG PK5, bærbar høyttaler

Bærbar disko

Ta festen med på stranden.

LGs bærbare Bluetooth-høyttaler vil nok bli like populær hos vennene som den blir hatet av naboene. LG PK5 er en bærbar trådløs høyttaler i ghettoblaster-størrelse. Den lover 15 timers dunkende batteritid. Og ikke nok med det, i tillegg er det innebygget lysshow. Og den er dessuten sandtett.

1.500 kr

lg.com

25Soundliving Nordic Light, BT-høyttaler

Komplett terrassesett

Lyd, lys – og ny action til mobil.

Lange, lune sommerkvelder passer godt til å sitte på terrassen og nyte musikken mens man får en enkel Aperol Spritz for mye. Soundliving Nordic Light er en trådløs høyttaler med ekstra funksjoner. Når timene blir små, kan den både lade mobilen og fungere som lampe.

999 kr

soundliving.dk

26. Asus Gr8, gamingmaskin

La det regne – utenfor

Når sommeren skuffer, er det fint at du husket å ta med gaming-maskinen.

Norsk «sommervær» er ikke noe problem når man har med seg underholdningen. Asus Gr8 får plass i kofferten og kobles til TV-en på hytta eller på hotellet. Men den er fortsatt en ordentlig spillemaskin. Bare bitte liten.

9.999 kr

asus.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.