Search
Generic filters

VIP-service for Olympus-kunder

Olympus har tatt konsekvensene av at de har krevende proffkunder, og lanserer en VIP-service for eiere av E-3 og E-30.


Har man kjøpt eller planer om å kjøpe en E-3 eller E-30 speilrefleks fra Olympus, kvalifiserer man for Olympus nye VIP-service. Skjer det noe med kameraet, så får man levert spesialemballasje til kameraet innen 24-timer, som sendes Olympus servicesenter med ferdig frankert postlapp påklistret.
Der rettes feil, kameraet renses, oppdateres og kalibreres, før det returneres kunden.
– Alle produsenter leverer produkter med feil av og til. Den viktige forskjellen er hvordan kunder som har noe å klage på håndteres, og dessverre har vi oppdaget at det er altfor lett å bli nummer én i bransjen på dette punktet. Vi ønsker å snu noe kunden opplever som negativt til å bli en positiv overraskelse ved å levere bedre service enn man normalt kan forvente, sier Erik Skjerve, salgssjef i Olympus Norge.
Olympus-proffer som er medlemmer av Olympus E-Masterprogram kan i tillegg få et lånekamera fritt tilsendt hvor de enn måtte befinne seg i verden.

Fra pressemeldingen:
For å kunne tilby enda bedre service for brukere av Olympus’ profesjonelle og entusiastmodeller innfører Olympus Norge en egen VIP-service, som per mai 2009 gjelder eiere av Olympus E-3 og E-30*.

Ved behov for service eller vedlikehold på kamerahus, objektiver eller blits skal kunden kontakte Olympus Norge direkte på telefon 23 00 50 50.
Innen 24 timer** vil kunden motta en spesialtilpasset eske med låneutstyr fra Olympus. Kunden legger sitt eget kamera i esken, setter på den vedlagte ferdig frankerte postlappen og leverer på nærmeste postkontor/post-i-butikk.
Når kameraet er mottatt hos Olympus vil man motta en SMS med informasjon om hvordan man kan følge reparasjonsprosessen via Olympus Track & Trace på internett.
Mens kameraet er til reparasjon vil eventuelle feil bli utbedret og kameraet vil bli renset, kalibrert og utstyrt med den nyeste programvaren.
Når reparasjonen er utført returnerer Olympus kameraet i den samme esken, og når kunden har mottatt sitt eget kamera returneres lånekameraet med ny ferdigfrankert postlapp.

* VIP-service gjelder ikke ved modeller kjøpt i utlandet eller EU-modeller kjøpt i Norge.
** Avhengig av Posten Norges leveringsevne

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.