Konkurranse

Synes du bildene din er bra? Da kan du delta i Leica Oskar Barnack Award 2013, og vinne Leica-utstyr til 10.000 Euro, pluss lommepenger.
forfatter

I neste års Leica Oskar Barnack Award er kravene til kvalitet like høye som kvaliteten på premiene. Den heldige vinneren får nemlig det nye Leica M, med Leica-optikk til en verdi av 10.000 Euro. I tillegg en kontantsum på 5.000 Euro. Som kan brukes på reise, kanskje for å oppdage nye steder å fotografere.

Påmeldinger kan lastes opp på nett mellom . januar og 1. mars 2013, og bildene skal lastes opp i en portfolio på opp til 12 bilder, og fotografiene må dokumentere samspillet mellom menneske og miljø på en kreativ, diskret og banebrytende måte, heter det i statuttene.

Bildene blir publisert i et galleri på Leicas nettsider.

I tillegg deles det ut en egen pris – Leica Oskar Barnack Newcomer Award – til beste fotograf under 25 år, som vil motta et Leica-kamera med objektiv.

Fjorårets vinner ble amerikanske Frank Hallam Day, som vant med bildeserien Alumascapes.

Bildene fra 2012 finner du her.

Frank Hallam Day Alumascapes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.