HD-video

Med Panasonics nye videokamera, kan du filme seg selv mens du videofilmer noe annet
forfatter

For Panasonics HC-W850 har et ekstra objektiv plassert på siden av LCD-skjermen. Skjermen kan vippes og vris og ta opp video med objektivet på siden, samtidig som du filmer med kameraet.

Som er et full 2K HD-videokamera, med alt man trenger, bare med bilde-i-bilde-video i tillegg.

Videokameraet har en 24 megapiklser bildebrikke som også kan ta stillbilder, og HC-W850 har fått en Crystal Engine Pro+ prosessor som lagrer video halvannen gang raskere enn forgjengeren.

Panasonic Camcorder (W850) Black side

Her er det også innebygget wifi med NFC for enkel trådløs oppkobling, slik at man kan overføre video trådløst. Det kan også brukes som en baby monitor, eller holde et øye med hva bikkja hjemme foretar seg, på mobilskjermen.

Det finnes nemlig en motorisert dokking til kameraet, som beveger kameraet når det er på, slik at det får med seg alle bevegelser i rommet.

Panasonic Camcorder (W850) White slant

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.