Search
Generic filters

Verdenspremiere fra Panasonic

Dette er verdens første Mikro-HD-kamera som tar opp video med Olympus og Panasonics Micro Four Thirds-format. Panasonic AF100 filmer selvsagt i full 1080p HD-kvalitet, og er beregnet for proffene.


Selv om AF100 er et proffkamera, vil prisen bli langt mer behagelig for filmamatører som ikke har råd til store proffkameraer. Siden AF100 er  basert på Micro Four Thirds-formatet, er bildebrikken større enn på vanlige videokameraer, og dermed tyder mye på at man kan vente seg meget høy videokvalitet fra AF100.
Man kan bytte optikk på kameraet, slik at man kan benytte brennvidder som passer til oppgaven – avbildet her er Panasonics 14-140mm zoom for mFT-fornatet som gir 28-280mm brennvidder på AF100.
Proffene vil like å lese at videokameraet både har HD-SDI tilkobling for overføring av ukomprimert video, og stereo XLR-kontakter for balansert overføring av lyd. Som også kan være Dolby Digital-lyd.
Video lagres i full 1920 x 1020 HD og i AVCHD-formatet som komprimerer ganske lite med videostrømmen i 24mbps, og hele 60 fps hastighet under opptak.
To kortspalter med plass til SDXC-minnekort gir opp til 128GB lagringsplass med dagens kapasitet på SDXC-kort, nok til timer i full HD.
Eksakt når AF100 er tilgjjengelig og til hvilken pris vites ikke, men Panasonic sier at AF100 skal lanseres senere i år.
Panasonic

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.