Fotoskriver

Epsons ferske A4-skriver er både bærbar og batteridrevet, og så lett at den kan tas med ut.
forfatter

WorkForce WF-100W kalles Epsons lille A4-skriver. Den har et integrert batteri som kan lades via USB eller en separat strømforsyning.

Epson-skriveren har skjermvisning og bruker pigmentblekk for alle farger. Den støtter også trådløse utstkifter via Wi-Fi Direct og Epson Connect, som omfatter Epson iPrint og Email Print . Den støtter også Google Cloud Print, og trådløse utskrifter fra iPhone eller iPad med Apple AirPrint.

Epson WF100W - Font

Skriveren som er tilgjengelig fra november og koster 2.695 kr, passer fint for alle som trenger en hendig skriver når de er borte fra kontoret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.