Search
Generic filters

Vanntett til sommerbildene

Det slanke Olympus-kameraet er freshet opp til sesongen, med skarpere skjerm og flere kreative effekter.

Tough-serien fra Olympus, er  små kameraer som tåler en trøkk, og kan bades med. De aller tøffeste kan du også dykke med, og det kan du med det nye TG-870 også.

Det lille lommekameraet er mindre og billigere enn testvinneren fra Olympus – TG-4 – men er like tøff. Kameraet er vanntett ned til 15 meter, støtsikkert opptil 2,1 m fallhøyde, og så kalt knusesikker opptil 100 kg trykk. Det er også støvtett og frostsikkert ned til -10°C –  og så lenge det er over vann, kan du fjernstyre kameraet med mobilen via WiFi og dele bilder på sosiale medier med et par trykk på mobilskjermen.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Her får du også bredere vidvinkel på den integrerte zoomen, som dekker over 21-105mm, og den 180 graders vippbare selfieskjermen gir det muligheten til å ta bilder av det selv med en hvithai i bakgrunnen.

Skjermen er skarpere enn på forgjengeren med 920 000 bildepunkter og for å gjøre selfiene enklere å ta, har kameraet en utløserknapp foran også.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Her er det også et større utvalg av flere kreative effekter enn før, slik at man kan leke seg med ulike utrykk i bildene.

Olympus Tough TG-870 sniker seg rett under 3000-kronersstreken med en pris på 2990 kroner det er i butikkene i løpet av april.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.