Fototilbehør

LowePro har sluppet to nye serier med fotobagger, for urbane miljøer, gatefotografering og generell frakt og oppbevaring.
forfatter

LowePro er store på fotobagger, fotosekker og etuier, og med Novw Sport og Urban Reporter øker utvalget ytterligere. Nova Sport er laget i robust og lett materiale .

Nova Sport 7L er den minste og rimeligste og passer for små systemkameraer, mens den største modellen Nova Sport 35L, har plass til to store speilreflekser og tilbehør som nettbrett, ekstra objektiver og blits.

NovaSport_2681_RGB

I Nova 35L er det også et eget rom for laptopen og de har polstret innredning som kan tas ut slik at veskene også kan brukes til annet. Nova Sport kommer i to farger, Slate Grey & Pepper Red.

NovaSport_35L_Left_equip_RGB

Nova Sport 35L

Urban Reporter-serien er rettet mot profesjonelle fotografer og kresne amatører. Den minste modellen Urban Reporter 150, har plass til et speilreflekskamera med tilbehør, mens den største modellen Urban Reporter 350, har plass til et speilreflekskamera med en stor zoom som en  70-200mm f/2,8.

Også her er det plass for ekstra objektiver, blitser og tilbehør, samt nettbrett (150) eller laptop (250 & 350).

UrbanReporter_350_CameraPod_stuffed_RGB

Veskene har feste til trillekoffert. Den polstrede innredningen kan tas ut slik at veskene også kan brukes til annet. Veskene kommer i svart.

De nye fotoveskene er i salg i oktober  og koster:

Nova Sport 7L AW: 695,- inkl. mva.
Nova Sport 17L AW: 995,- inkl. mva.
Nova Sport 35L AW: 1.395,- inkl. mva.

Urban Reporter 150: 1.295,- inkl. mva.
Urban Reporter 250: 1.495,- inkl. mva.
Urban Reporter 350: 1.695,- inkl. mva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.