Search
Generic filters

Unik lysbildeskanner

Digital lagring av lysbilder er tidkrevende og komplisert. Med Brauns smarte lysbildeskanner, skal jobben gå unna på rekordtid. Bare sett inn lysbildemagasinene og sett i gang.

Multimag SlideScan 6000 ser ut som en vanlig lysbildefremviser, men er også en skanner. Den skanner lysbildene rett fra lysbilderammene, og kan brukes med de fleste bildemagasinene, også Kodaks trommelmagasiner (CS, Universal, LKM og Paximat).

Man slipper å bale med å plukke ut lysbilderammene, eller enda verre, selve positivet, for å skanne som man må med en flatskanner. I stedet kobler man Braun-skanneren til datamaskinen og starter skanneprogrammet – Silverfast AI Studio. Da kan man skanne og lagre bildene digitalt, med opp til 48 bits fargedybde (milliarder av fargenyanser) og med en optisk oppløsning på 5000 x 5000 punkter per tomme.

Da tar det fire minutter per skanning, men reduserer man til 1800 dpi som er mer enn nok for de fleste, faller skannetiden til 50 sekunder.

Smart og praktisk på samme tid. Det er bare en hake ved Multimag SlideScan 6000: Prisen. Den koster nemlig 1600 Euro, men for en fotoklubb, skole eller et bibliotek, kan det være en god investering, hvis målet er å spare tid på å skanne mange lysbilder.

Braun Multimag SlideScan 6000 Scanner close

Skanneren finnes også under navnet Reflecta DIA 6000, og forhandles av scandiafilm.no.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!