Trådløst minnekort for overføring

Siden ikke alle kameraer har innebygget Wifi, finnes det trådløse kort, som Eyefi Mobi Pro.

Skrevet av / 16.03.15 - 09:15
Trådløst minnekort for overføring

EyeFi var tidlig ute med trådløse minnekort, og med Mobi Pro lanserer de sitt hittil mest avanserte SD-kort for kameraer. Det støtter blant annet overføring av råfiler, ikke bare jpeg-filer, og passer derfor fint for proffene.

Fotografen kan selv bestemme hvilke bilder som skal overføres til hvilke enheter og hvilke som skal deles eller synkroniseres.

Kortet lager sin egen trådløse Wifi hotspot, og fungerer like godt ute som hjemme eller i studio i et trådløst nettverk.

Fra pressemeldingen:

 • Ett års gratis bruk av Eyefi Cloud er inkludert ved kjøp av Mobi Pro, og sammen med lanseringen av det nye kortet utvides også antallet funksjoner i både skytjenesten og apper, med bl.a.:
 • Umiddelbar bildesammenligning.Avansert visualiserings-verktøy lar fotografen raskt sammenligne bilder og de data som er brukt, som: lukkertid, blenderinnstillinger, Exif-data.
 • Bilder i lommen. Eyefis mobil-app fungerer sammen med Eyefi Cloud på en smart måte slik at originaloppløsningen beholdes på alle bilder, men at de samtidig optimaliseres for den enheten de skal vises på. Takket være dette kan en fotograf velge å ha med seg hele bildebiblioteket sitt på ulike enheter uten å ta opp mer plass enn nødvendig.
 • Smart kategorisering. Eyefi Cloud bruker en avansert analyse-software for å automatisk kategorisere bilder. Dette gir en svært forenklet søkeprosess når det rette bildet skal finnes. Foruten at felles attributter som de som er lagret i Exif-filen er søkbare, så kan det også søkes på et antall andre kriterier, helt automatisk. Analyse-programvaren kjenner f.eks. igjen om bildet er tatt innendørs eller ute, hvis det forestiller et visst motiv.

Et Eyefi Mobi Pro 32 GB SDHC-kort, koster 899 kr.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

 • LB+ Total i 30 dager
  Kun 49,-

  Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

 • LB+ Total i 12 Mnd
  Kun 149,- mnd

  Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Løser problemet med mellomformatkameraer

Polaroid instant-kamera med autofokus

GoPro Hero12 Black: Det beste actionkameraet?

Scroll to Top