Search
Generic filters

Trådløst minnekort for overføring

Siden ikke alle kameraer har innebygget Wifi, finnes det trådløse kort, som Eyefi Mobi Pro.

EyeFi var tidlig ute med trådløse minnekort, og med Mobi Pro lanserer de sitt hittil mest avanserte SD-kort for kameraer. Det støtter blant annet overføring av råfiler, ikke bare jpeg-filer, og passer derfor fint for proffene.

Fotografen kan selv bestemme hvilke bilder som skal overføres til hvilke enheter og hvilke som skal deles eller synkroniseres.

Kortet lager sin egen trådløse Wifi hotspot, og fungerer like godt ute som hjemme eller i studio i et trådløst nettverk.

Fra pressemeldingen:

  • Ett års gratis bruk av Eyefi Cloud er inkludert ved kjøp av Mobi Pro, og sammen med lanseringen av det nye kortet utvides også antallet funksjoner i både skytjenesten og apper, med bl.a.:
  • Umiddelbar bildesammenligning.Avansert visualiserings-verktøy lar fotografen raskt sammenligne bilder og de data som er brukt, som: lukkertid, blenderinnstillinger, Exif-data.
  • Bilder i lommen. Eyefis mobil-app fungerer sammen med Eyefi Cloud på en smart måte slik at originaloppløsningen beholdes på alle bilder, men at de samtidig optimaliseres for den enheten de skal vises på. Takket være dette kan en fotograf velge å ha med seg hele bildebiblioteket sitt på ulike enheter uten å ta opp mer plass enn nødvendig.
  • Smart kategorisering. Eyefi Cloud bruker en avansert analyse-software for å automatisk kategorisere bilder. Dette gir en svært forenklet søkeprosess når det rette bildet skal finnes. Foruten at felles attributter som de som er lagret i Exif-filen er søkbare, så kan det også søkes på et antall andre kriterier, helt automatisk. Analyse-programvaren kjenner f.eks. igjen om bildet er tatt innendørs eller ute, hvis det forestiller et visst motiv.

Et Eyefi Mobi Pro 32 GB SDHC-kort, koster 899 kr.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.