Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Trådløst actionkamera

EGO fra Liquid Image er et bittelite videokamera som du kan feste på hva som helst, og du kan laste ned video rett på smartmobilen.

Små actionkameraer er enormt populære. De er billige, enkle å bruke, og leverer god videokvalitet. At de kan monteres på alt mulig, og tåler en støyt, for ikke å si dykking, gjør actionkameraet svært anvendelig.

Vår ferske test av seks actionkameraer, leser du her.

liquid-image-ego helmet

Liquid Images har tidligere laget alpinbriller med innebygget videokamera, men EGO er langt mer praktisk, siden den kan brukes på toppen av hjelmen, sykkelstyret, kajakken eller nær sagt hvor som helst hvor det er mulig å feste en brakett.

EGO kan ta opp vidoe i 720 eller 1080 HD-videokvalitet, eller stillbilder med 12 Mp oppløsning (interpolert). Man kan bruke smartmobilen som søker, det gjør det lettere å stille inn kameraet før opptaket starter, og det er mulig å overføre bilder og video trådløst til mobilen.

Annonse

Kameraet leveres med to festebraketter, USB-kabel og et beskyttelsesdeksel for den fremre linsen, og koster 1.500 kr.

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.