TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Trådløst actionkamera

EGO fra Liquid Image er et bittelite videokamera som du kan feste på hva som helst, og du kan laste ned video rett på smartmobilen.

Små actionkameraer er enormt populære. De er billige, enkle å bruke, og leverer god videokvalitet. At de kan monteres på alt mulig, og tåler en støyt, for ikke å si dykking, gjør actionkameraet svært anvendelig.

Vår ferske test av seks actionkameraer, leser du her.

liquid-image-ego helmet

Liquid Images har tidligere laget alpinbriller med innebygget videokamera, men EGO er langt mer praktisk, siden den kan brukes på toppen av hjelmen, sykkelstyret, kajakken eller nær sagt hvor som helst hvor det er mulig å feste en brakett.

EGO kan ta opp vidoe i 720 eller 1080 HD-videokvalitet, eller stillbilder med 12 Mp oppløsning (interpolert). Man kan bruke smartmobilen som søker, det gjør det lettere å stille inn kameraet før opptaket starter, og det er mulig å overføre bilder og video trådløst til mobilen.

Kameraet leveres med to festebraketter, USB-kabel og et beskyttelsesdeksel for den fremre linsen, og koster 1.500 kr.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.