Fotoskriver

Canon har pusset opp multifunksjonskriverne sine, og gjort de fleste av dem trådløse. Slik at du kan skrive ut bilder hvor enn du er, også fra mobilen.
forfatter

Trådløse skrivere er ikke noe nytt. Men kombinasjonen trådløst, fotokvalitet og utskrift av for eksempel Facebook-bildene dine, ser vi ikke ofte. I den nye generasjonen Pixma-skrivere fra Canon, har flere av skrivermodellene denne muligheten. Med en app kalt Pixma Printing Solutions, kan man skrive ut bildene man har liggende på sosiale nettverk, i nettskyen eller rett fra en iPhone. Hvis man har Apples AirPrint installert.

PIXMA MG2550_WHT_AMBIENT (1)

Skriverne starter på 399 kroner for Pixma MG2450, men det er fotoskrivere som MG5550 til 999 kr, som er mest interessante for folk som av og til skriver ut blinkskuddene i A4-format. De skriverne – MG5550, 6450 og toppmodellen 7150, har fem separate blekkpatroner (seks på 7150 til 1699 kr), med Canons ChromaLife100+ samt FINE-blekkteknologi. Som gir bedre utskriftskvalitet og holdbarhet.

Alle kan skanne bilder go dokumenter og skrive ut på CD, og de kan bruke Canons XL blekkpatroner, som har 1,6 og 2,2 x større kapasitet og slik blir billigere i bruk.

I MG7150 får man også en 8,8 cm stor pekeskjerm, som vist på bildet under. Slik at man kan betjene den direkte fra fronten, og velge bilder rett fra kameraet eller minnekortet, feks, eller skrive ut trådløst.

PIXMA MG7150_AMBIENT_FSL_SAMP (8)

Skriverne er tilgjengelig i september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.