Fotoramme

Disse rekker ikke julehandelen, men kanskje byttemåneden januar. Da er nemlig Sonys trådløs fotorammer i butikkene.
forfatter

For det er to fotorammer det dreier seg om. Tilsynelatende like med en 7-tommers bredformatskjerm, men WA700 har også muligheten for å spille av nettradio i vTuner Internet Radio og vise HD-video. Det har ikke W700 som er en enklere utgave.

De har begge berøringskjerm med 800 x 480 punkters oppløsning, og kan kobles til et trådløst nettverk, og kan da vise bilder fra PC-en og Facebook, i tillegg til de bildene som ligger på rammens interne minne (maks 4000) eller tilkoblet minnekort.

WA700 og W700 kan vise værdata fra AccuWeather, klokkeslett og dato, og har en egen strømsparemodus.

WA700 koster 1950 kroner, W700 1350 kroner, og skal være tigjengelig i januar 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.