Kompaktkamera

FujiFilm kaster seg på wi-fi bølgen med F800EXR, som støtter trådløs overføring av bilder, og har 20 x zoom.
forfatter

Til å ha så mye som 20 x zoom, fra 25mm vidvinkel til 500mm tele, er F800EXR meget kompakt. Med integrert wi-fi sender, kan man også overføre bildene trådløst til en smartmobil eller nettbrett.

Kameraet som har en 16 megapiksler bildebrikke med FujiFilms EXR-teknologi, for bedre bildedynamikk og mindre bildestøy på høye ISO-verdier, støtter også 1080p HD-videoopptak.

F800EXR er myntet på de som trenger et lite kamera med mye zoom, og HD-video, men som også liker muligheten trådløs overføring gir.

FujiFilm kaller appen Wireless Image Transfer, som støtter trådløs overføring av bildene, til en smartmobil eller et nettbrett med Apple iOS, eller Android. Man kan laste opp 30 bilder om gangen, som så kan sendess videre, etterbehandles i for eksempel Adobe Photoshop Express appen, eller deles på sosiale medier.

Siden F800EXR også kan lagre råfiler av bildene, kan erfarne fotografer etterbehandle bildene sine selv, og skape det utrykket de selv ønsker.

Kameraet som koster 2.499 kroner, har arvet forgjengerens lynraske autofokus, som bruker ned til 0,16 dels sekund på å fokusere, og støtter fokussporing og opp til 8 bps i serieopptak. på full oppløsning.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.