Kompaktkamera

FujiFilm kaster seg på wi-fi bølgen med F800EXR, som støtter trådløs overføring av bilder, og har 20 x zoom.
Annonse
Annonse
forfatter

Til å ha så mye som 20 x zoom, fra 25mm vidvinkel til 500mm tele, er F800EXR meget kompakt. Med integrert wi-fi sender, kan man også overføre bildene trådløst til en smartmobil eller nettbrett.

Kameraet som har en 16 megapiksler bildebrikke med FujiFilms EXR-teknologi, for bedre bildedynamikk og mindre bildestøy på høye ISO-verdier, støtter også 1080p HD-videoopptak.

F800EXR er myntet på de som trenger et lite kamera med mye zoom, og HD-video, men som også liker muligheten trådløs overføring gir.

FujiFilm kaller appen Wireless Image Transfer, som støtter trådløs overføring av bildene, til en smartmobil eller et nettbrett med Apple iOS, eller Android. Man kan laste opp 30 bilder om gangen, som så kan sendess videre, etterbehandles i for eksempel Adobe Photoshop Express appen, eller deles på sosiale medier.

Annonse

Siden F800EXR også kan lagre råfiler av bildene, kan erfarne fotografer etterbehandle bildene sine selv, og skape det utrykket de selv ønsker.

Kameraet som koster 2.499 kroner, har arvet forgjengerens lynraske autofokus, som bruker ned til 0,16 dels sekund på å fokusere, og støtter fokussporing og opp til 8 bps i serieopptak. på full oppløsning.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.