Fotoskriver

Denne skriveren skal du ikke skjemmes for å ha stående fremme. HPs lekre Envy 120 skanner og printer foto, også trådløst fra en iPhone eller iPad.
forfatter

Mens de fleste alt-i-ett skrivere er store og plasskrevende, er HP Envy 120 så kompakt at den får plass i tv-benken. Blekkskriveren er bare 11 cm høy og 33,6 cm dyp.

Den skanner og kopierer, og skriver ut foto opp til A4-størrelse i en oppløsning opp til 600 punkter per tomme, som burde gi god detaljskarphet . Man kan velge utskrift fra en iPhone eller iPad, via AirPrint. Skriveren støtter nemlig trådløs utskrift fra mobilen og nettbrett.

Den støtter også duplexutskrifter.

Det er ikke alt. Den har også TouchSmart apps ombord, apper som for eksempel gjør det mulig å skrive ut direkte fra web, og skriveren betjenes fra den innfellbare 10,9 cm store pekeskjermen på fronten. Som om det ikke er nok, har den en USB-port som man kan lade mobilen i.

HP ENVY120 e-All-in-One koster 1.999 kroner, og er i butikkene nå.

HP Envy_120_touch_screen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.