Photokina 2012

For de som heller vil ha et lommekamera, er Powershot S110 enda mindre enn G15, men med mange av de samme funksjonene. Og noen tillegg.
forfatter

Powershot S110 er lite nok til smyge ned i lommen, men avansert nok til at man ikke mangler noe. Kameraet er utstyrt med w-fi som gjør det mulig å overføre bilder trådløst, til for eksempel Canons app CameraWindow, på en smartmobil, eller et nettbrett.

Med pekeskjermen kan man ikke bare navigere i menyene, og bla i bilder, men også velge fokuspunkt og ta bilder med et trykk på skjermen. Innmari praktisk, faktisk. S110 som finnes i hvitt eller sort, har en 12 megapiklser CMOS bildebrikke (1/1,7-tommers overflate), tar opp video i full 1080 HD med stereolyd, og kan selvsagt ta bilder i råfilformat, for etterbehandling senere.

Kameraet har en 5 x zoom med 24-120mm brennvidde, og lysstyrke f2,0-5,9, objektivet er det samme som på S100, og den samme funksjonsringen rundt objektivet, er videreført på S110.

Les testen av S100 her.

Korte fakta PowerShot S110:

12,1 megapiksler CMOS-sensor og HS System med DIGIC 5
24-120mm, f/2.0, 5x zoomobjektiv
4-trinns intelligent bildestabilisator
Wi-Fi og GPS via mobil
Kontrollring på objektivet, fullstendig manuell kontroll og RAW
Berøringsskjerm på 7,5 cm (3,0″)
Film i full HD, HDMI-CEC
Høyhastighetsserie-HQ
Smart Auto-program
Undervannshus (40 m) som tilleggsutstyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.