Toshibas actionkamera får selfie-stang

Og mye annet tilbehør, for å hente mer ut av hvert øyeblikk.

Toshiba lanserer masse tilbehør til sitt Camileo X-Sports actionvideokamera. For å gi enda mer eierglede og utvide bruksområdene kommer det nå både teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, en såkalt flytende kamerastang og tilpasset reiseetui – ideelt for alt fra konsertgjengere og ferieglade, til sportsentusiaster og adrenalinjunkies. Disse nye tilbehørsproduktene vil kunne kjøpes separat, i tillegg til det eksisterende utvalget og tilbehør som følger med kameraet.

Toshiba_selfiestang2

Teleskopstang for enklere selfies
Den nye teleskopstangen gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner, eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et helt annet perspektiv. Med et fullt justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon, kan spenningssøkere enkelt fange opp mer av sin verden. Maksimale lengde på 94 cm gjør at filmingen kan tas til et nytt nivå.

Toshiba_sugekopp

Sugekoppfeste for glassoverflater
Koble ditt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater – eller hva med å feste kameraet til panseret på en bil, for fartsfylt spenning som skal dokumenteres? Festet, som også fungerer når sport- og allværshuset er i bruk, gir et sikkert festegrep, og Toshiba lover full trygghet for at kameraet ikke faller av.

Toshiba_klemfeste

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste lar deg montere Camileo X-Sports-videokameraet til en rekke gjenstander, og er ideelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Klemmefestet tillater montering på objekter i mange ulike former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Toshiba_flytefeste

Flytende kamerastang for opplevelser i vannet
Den flytende kamerastangen gjør Camileo X-Sports-videokameraet flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak, stikker den flytende enheten opp fra vannet, og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Et justerbart armbånd sørger for at brukere ikke misser et eneste øyeblikk – uavhengig av om de befinner seg i vannet eller ikke.

Bæreetui holder utstyret samlet
Det nye X-Sports-bæreetuiet gir rom til alt medfølgende tilbehør, og gjør at du enkelt kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Selve kameraet
Camileo X-sport-videokameraet, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme spesielt actionfylte øyeblikk. Ultra-vidvinkelobjektiv og en 2-tommers LCD-skjerm gir full oversikt over opptaket, som kan vises i Full HD inntil 60 bilderammer i sekundet. Kameraet kommer med et utvalg tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Når Camileo X-Sports er montert i sitt hus, er det vanntett ned til 60 meter.

Den nye tilbehørsserien til Camileo X-Sports blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2014. Priser ikke oppgitt.

toshiba.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.
Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.
Ratched er en av Netflix' største suksesser noensinne.
Tidal gjør som Spotify: Med Tidal Connect blir det enklere å strømme musikken til kompatible høyttalere.
Standarden for fotoredigering, Photoshop, blir smartere med kunstig intelligens.
Med kun få dager igjen til sesongpremieren har Disney sluppet en ny teaser-trailer!
Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.