Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Toshibas actionkamera får selfie-stang

Og mye annet tilbehør, for å hente mer ut av hvert øyeblikk.

Skrevet av / 04.09.14 - 13:53
Toshibas actionkamera får selfie-stang

Toshiba lanserer masse tilbehør til sitt Camileo X-Sports actionvideokamera. For å gi enda mer eierglede og utvide bruksområdene kommer det nå både teleskopstang, sugekoppfeste, klemmefeste, en såkalt flytende kamerastang og tilpasset reiseetui – ideelt for alt fra konsertgjengere og ferieglade, til sportsentusiaster og adrenalinjunkies. Disse nye tilbehørsproduktene vil kunne kjøpes separat, i tillegg til det eksisterende utvalget og tilbehør som følger med kameraet.

Toshiba_selfiestang2

Teleskopstang for enklere selfies
Den nye teleskopstangen gjør det mulig å filme seg selv, en gjeng med venner, eller få oversikt over publikum på en musikkfestival fra et helt annet perspektiv. Med et fullt justerbart hode for 360-graders kamerarotasjon, kan spenningssøkere enkelt fange opp mer av sin verden. Maksimale lengde på 94 cm gjør at filmingen kan tas til et nytt nivå.

Toshiba_sugekopp

Sugekoppfeste for glassoverflater
Koble ditt Camileo X-Sports-videokamera til et bredt spekter av glassoverflater – eller hva med å feste kameraet til panseret på en bil, for fartsfylt spenning som skal dokumenteres? Festet, som også fungerer når sport- og allværshuset er i bruk, gir et sikkert festegrep, og Toshiba lover full trygghet for at kameraet ikke faller av.

Toshiba_klemfeste

Klemmefeste for utendørsaktiviteter
Et praktisk klemmefeste lar deg montere Camileo X-Sports-videokameraet til en rekke gjenstander, og er ideelt for bruk under aktiviteter som sykling, roing og skikjøring. Klemmefestet tillater montering på objekter i mange ulike former og størrelser, inkludert ujevne og tynne gjenstander.

Toshiba_flytefeste

Flytende kamerastang for opplevelser i vannet
Den flytende kamerastangen gjør Camileo X-Sports-videokameraet flytende om det havner i vannet. Med et praktisk håndtak, stikker den flytende enheten opp fra vannet, og er med sin knallgule farge enkel å få øye på. Et justerbart armbånd sørger for at brukere ikke misser et eneste øyeblikk – uavhengig av om de befinner seg i vannet eller ikke.

Bæreetui holder utstyret samlet
Det nye X-Sports-bæreetuiet gir rom til alt medfølgende tilbehør, og gjør at du enkelt kan holde alt kamerautstyret samlet på ett sted.

Selve kameraet
Camileo X-sport-videokameraet, som ble lansert tidligere i år, er laget for å filme spesielt actionfylte øyeblikk. Ultra-vidvinkelobjektiv og en 2-tommers LCD-skjerm gir full oversikt over opptaket, som kan vises i Full HD inntil 60 bilderammer i sekundet. Kameraet kommer med et utvalg tilbehør, inkludert klemmefeste og fjernkontroll. Når Camileo X-Sports er montert i sitt hus, er det vanntett ned til 60 meter.

Den nye tilbehørsserien til Camileo X-Sports blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2014. Priser ikke oppgitt.

toshiba.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top