Kompaktkamera

Selv om markedet faller som en stein, finnes det kameraer å få kjøpt. Som Nikon CoolpixL620 med 14 x zoom, og det slanke S6600.
Annonse
Annonse
forfatter

De to nye kompaktene koster 1.790 kr hver, og legger seg midt i det utsatte kompaktsegmentet, hvor konkurransen om stadig færre kunder er beinhard. Derfor har Coolpix L620 14 x zoom på 25-350mm med optisk bildestabilisator og 18 megapiksler. Kameraet som bruker vanlige AA (LR6) batterier kan også ta opp video i full HD-kvalitet, og leveres i sort eller rødt fra 22. august.

L620_BK_front_lo

Det mindre Coolpix S6600 til samme pris, har 12 x zoom, 16 megapiksler og en vribar skjerm, men er slankt nok til å smyge ned i lommen. S6600 kan legge på effekter i bildene, etter at bildet er tatt, og har Nikon-funksjonen bevegelseskontroll, som gjør det mulig å ta stillbilder eller spille inn film og samtidig zoome når kameraet er i selvportrettmodus.

S6600_BK_LCD_3

S6600 er også tilgjengelig fra 22. august,  fargene sort, rød, lilla og hvitt.

S6600_RD_front34l_lo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?