Kompaktkamera

Selv om markedet faller som en stein, finnes det kameraer å få kjøpt. Som Nikon CoolpixL620 med 14 x zoom, og det slanke S6600.
Annonse
Annonse
forfatter

De to nye kompaktene koster 1.790 kr hver, og legger seg midt i det utsatte kompaktsegmentet, hvor konkurransen om stadig færre kunder er beinhard. Derfor har Coolpix L620 14 x zoom på 25-350mm med optisk bildestabilisator og 18 megapiksler. Kameraet som bruker vanlige AA (LR6) batterier kan også ta opp video i full HD-kvalitet, og leveres i sort eller rødt fra 22. august.

L620_BK_front_lo

Det mindre Coolpix S6600 til samme pris, har 12 x zoom, 16 megapiksler og en vribar skjerm, men er slankt nok til å smyge ned i lommen. S6600 kan legge på effekter i bildene, etter at bildet er tatt, og har Nikon-funksjonen bevegelseskontroll, som gjør det mulig å ta stillbilder eller spille inn film og samtidig zoome når kameraet er i selvportrettmodus.

S6600_BK_LCD_3

S6600 er også tilgjengelig fra 22. august,  fargene sort, rød, lilla og hvitt.

Annonse

S6600_RD_front34l_lo

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Nyeste lekkasje avslører nesten alt.
Kommer med nytt kamerasystem.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.