Proffkompakt

Leica frister oss overmåte med en eksklusiv utgave av D-Lux 5 i titan, proffkompakten med japanske aner, og tysk glass.
Annonse
Annonse
forfatter

Leica er spesialister på eksklusive kameraer. Denne utgaven av D-Lux 5 er ikke noe unntak. Kameraet kommer hit i løpet av de nærmeste ukene, og vil kun bli tilgjengelig i 150 eksemplarer. Til 7.995 kroner. Men da får du med en lærveske som er eksklusiv for kameraet, og ikke minst, Adobe Lightroom 3 for PC eller Mac.

Som har en veiledende pris på cirka 2.500 kroner.

Foruten det titankledde kamerahuset, får man samme kamera teknisk sett som D-Lux 5 i sort – eller Panasonic Lumix LX5 – men selvsagt med den legendariske røde logoen på fronten.

Kameraet er bygget rundt en bildebrikke på 10 megapiksler, og et lyssterkt Leica Summicron zoomobjektiv på 24-90mm f2.0-3.3.

Da vi testet søsterkameraet fra Panasonic, ga vi det toppscore på bildekvalitet, og roste det sylskarpe objektivet. Nå kan man hvis man er kjapp – og heldig – skaffe seg Leica-utgaven i titangrått, og få med for en gangs skyld, seriøs programvare.

Ingen dårlig deal.

Bresson

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
JBL feirer 75 år med jubileumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retroforsterkeren SA750. We wanna rock!
Nå finnes det endelig en Hegel-forsterker for vinylentusiaster
Denne tok det 40 år å lage.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.