Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Tamron 18-300mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Men du får ikke kjøpt den ennå.

Tamron er en slags spesialist på ekstreme zoomobjektiver, og har i en årrekke laget zoomer som denne for speilreflekskameraer. Denne derimot, er laget for Sonys APS-C kameraer som a6600, og Fujifilms systemkameraer i X-serien.

Tamron 18-300mm F3.5-6.3 Di III-A VC VXD, som er hele betegnelsen, tilsvarer altså en 27-450mm zoom (16,6 x) – sammenlignet med 35-fullformat, temmelig ekstremt altså. Fra vidvinkel til kraftig tele med en kjapp vridning på zoomringen, er ikke vanlig kost.

Men her får man et objektiv til det meste, det perfekte reiseobjektiver kan man hevde, men ikke til en reise i nær fremtid. For Tamron-zoomen er ikke klar for butikk før senere i 2021, og derfor er heller ikke prisen kjent.

Lysstyrken på f3.5-6,3,  er som vanlig for denne type objektiver, relativt moderat. Men man får Tamrons kjappe VXD lineære VXD-fokusmotor, optisk stabilisering, værtetting og nærgrense på 15 cm (1:2) ve d18mm brennvidde.

Frontelementet har fluorbelegg, og zoomringen kan låses.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.