Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Tamron 150-500mm f5-6.7 Di III VC VXD

Tilpasset Sony-kameraer.

Den er ganske rå, den nye 150-500mm f5-6.7, som er tilpasset Sonys fullformatkameraer. Selv med så stor rekkevidde som 150-500 mm, er den relativt kompakt med 21 cm lenge, og veier under to kilo, med stativfestet påmontert.

Telezoomen er perfekt til dyreliv, natur og sport, og objektivet er selvsagt værtettet og robust konstruert.

Nærgrensen er så kort som 60 cm på 150mm. og 1,8m på 500mm.

Innvendig sitter det 25 elementer i 16 grupper, deriblant et XLD (eXtra Low Dispersion), fem LD (Low Dispersion), og to hybrid-asfæriske linseelementer, med Tamrons  BBAR-G-belegg som reduserer strølys og refleksjoner.

Det har også optisk bildestabilisator opptil fire trinn, og tre valgbare innstillinger, standard, panorering, og noe de kaller innrammingsprioritet.

Pris

Tamron 150-500mm f5-6.7 Di III VC VXD, er i salg fra midten av juni til 16.890 kr.

Annonse

 

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

Da kommer også den kompakte vidvinkelzoomen, 11-20mm f2.8 Di III-A RXD, som er tilpasset Sonys mindre kameraer i alpha-serien, i APS-C-format.

Dermed blir brennvidden på den kompakte zoomen, 16,5-30mm, et veldig hendig område for veldig mye. Gatefoto, landskap, reise og arkitektur, for eksempel.

Objektivet er 86,2 mm langt og veier bare 335 gram, og innvendig har det 12 linseelementer i 10 grupper:

To GM (glasstøpte asfæriske) linseelementer, et XLD-element (eXtra Low Dispersion) og to LD (Low Dispersion) linseelementer.

Pris

Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD

Nærgrensen er 15 cm på 11mm, med et forstørrelsesforhold på 1:4, og 24 cm på 20mm.

Annonse

Tamron-zoomen er i salg fra slutten av juni, til 9999 kr.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Tilpasset Sony-kameraer.

Tilpasset Sony-kameraer.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.