Superzoom til Sony NEX

Tamrons nye 18-200mm bidrar til å øke utvalget av objektiver til til Sonys kompakte NEX-kameraer.

Hvis vi ser bort fra Panasonic og Olympus, er det ikke store utvalget av optikk til de andre produsentenes kompakte systemkameraer. Men Tamron akter å gjøre noe med det.

Den nye superzoomen 18-200mm F/3.5-6.3 Di III1 VC (tilsvarer 27-300mm) for NEX-serien til Sony et praktisk og anvendelig tilskudd, i form av et altiett-reiseobjektiv som dekker det meste.

«Tamron har bygget inn nitten års erfaringer av zoomteknikk i dette nye produktet. Resultatet er et meget kompakt objektiv med lav vekt og bare 62 mm filterdiameter. For fotografen innebærer dette at man kan dekke alle sine behov – fra vidvinkel til telefoto – med kun ett objektiv», sier Bjørn Fritzen hos Focus Nordic, Tamrons nordisk generalagent.

Objektivet har optisk bildestabiliseringsmekanisme og Direct Manual Focus (DMF) som gjør det mulig å fokusere manuelt direkte på objektivet.

Tamron sier ikke noe om pris og tilgjengelighet, men det 460 gram tunge og 102 mm lange zoomobjektivet, vil bli levert i sort eller sølv. For å matche de ulike NEX-modellene.

Les videre
Exit mobile version