TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Superzoom til Sony NEX

Tamrons nye 18-200mm bidrar til å øke utvalget av objektiver til til Sonys kompakte NEX-kameraer.

forfatter
Publisert 09.12.11 - 10:50

Hvis vi ser bort fra Panasonic og Olympus, er det ikke store utvalget av optikk til de andre produsentenes kompakte systemkameraer. Men Tamron akter å gjøre noe med det.

Den nye superzoomen 18-200mm F/3.5-6.3 Di III1 VC (tilsvarer 27-300mm) for NEX-serien til Sony et praktisk og anvendelig tilskudd, i form av et altiett-reiseobjektiv som dekker det meste.

«Tamron har bygget inn nitten års erfaringer av zoomteknikk i dette nye produktet. Resultatet er et meget kompakt objektiv med lav vekt og bare 62 mm filterdiameter. For fotografen innebærer dette at man kan dekke alle sine behov – fra vidvinkel til telefoto – med kun ett objektiv», sier Bjørn Fritzen hos Focus Nordic, Tamrons nordisk generalagent.

Objektivet har optisk bildestabiliseringsmekanisme og Direct Manual Focus (DMF) som gjør det mulig å fokusere manuelt direkte på objektivet.

Tamron sier ikke noe om pris og tilgjengelighet, men det 460 gram tunge og 102 mm lange zoomobjektivet, vil bli levert i sort eller sølv. For å matche de ulike NEX-modellene.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Lettere Nikon-tele med rekkevidde 400mm med innebygget stabilisator og lav vekt.
Ta opp innhold i 4K med Nikon Z30 Vloggere og innholdsleverandører har fått nytt verktøy.
Nytt kamera til ferien? Sjekk vår topp 10 liste. Et godt kamera gir deg bedre bilder, ta med ett av disse på årets ferie.
Nye stabilisatorer fra DJI DJI RS 3 Pro er tilpasset systemkameraer.
Lommeprinter for sommerbildene Lag dine egne bilder rett fra appen og skriv ut.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend