Nyhet

Støtte også for Windows PC med ARM-prosessor

Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.
forfatter

Mens vi venter på at Photoshop skal komme ut av beta og i fullversjon for Apples M1-prosessorer, annonserer Adobe at de er klar med en M1-versjon av Lightroom, og den kan lastes ned nå.

Det betyr at de som har eller tenker å kjøpe en Mac med den nye ARM-baserte M1-prosessoren,  får mye bedre ytelse når de kjører en native versjon av Lightroom på Mac-en.

Det skal også bemerkes at Adobe samtidig slipper Lightroom for Windows PC-er med ARM-prosessorer, som Snapdragon.

Lightroom støtter også Apples ProRAW-filformat som blant annet kan brukes på Apple iPhone 12 Pro-mobiler, og samtidig kommer det widgets for IOS-enheter.

Adobe har også benyttet tiden til å rydde opp og fikse småbugs i den nye utgaven av Lightroom, som også er oppdatert med støtte for nyere kameraer og objektiver.

 

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.