Nyhet

Sony ZV-1 går live

Sony-kameraet strømmer i 4K
forfatter

Da Covid-19 sendte tusenvis på hjemmekontor, fant noen smart hoder ut at man kunne bruke kameraer som webcam. Da fikk man mye bedre bildekvalitet, og klarere lyd enn med laptopens innebyggede kamera.

Nå kan man gjøre det samme med Sony ZV-1, som er et videokamera i lommeformat.

Man laster ned ny fastvare til kameraet, som plugges i laptopens USB-port, og så kan man gå live i Teams, på Zoom, eller i sosiale medier, med langt bedre lyd- og bildekvalitet.

Hvis man er blant dem som samtidig har en Xperia-mobil fra Sony, kan den kobles trådløst sammen med Sony ZV-1, og brukes som sekundær skjerm.

Sony frir til influensere Sony ZV-1 er mer videokamera enn stillbildekamera. Det er ikke så dumt.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.