Nyhet

Sony FX3

Sony FX3 er lekket på nett.
forfatter

Bildene lyver ikke, dette er etter all sannsynlighet Sonys nye pro-videokamera, men det er også alt vi vet. Sonyalpharumors.com, har allered lekket bildet av FX3, som de mener ikke blir et 8K- men 4K-videokamera.

Formfaktoren minner om a6000-serien og fullformatkameraet a7c, og får trolig 10-bit 4:2:2 videoopptak til CFexpress A minnekort.

De mener også at prisen blir 3795, eller 4500 Euro, og at man kan bestille kameraet allerede 23. februar.

Kameraet vil kunne utstyres med en rekke tilbehørsprodukter for videoopptak, som f.eks. XLR-adaptere for mikrofoner.

Kompakt Sony-kamera for entusiaster Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.