Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sony frister med hybridkamera

Sony vil åpenbart være med på leken. Under PMA-messen i Anaheim USA viste de et speiløst hybridkamera, i samme ånd som Olympus PEN og Panasonic Lumix GF1.

Skrevet av / 22.02.10 - 10:20
Sony frister med hybridkamera


Kameraene på bildet er bare så kalte mock ups, og behøver ikke være prototyper en gang på kommende modeller i hybridsegmentet. Men de viser klart at Sony vil inn i markedet for hybridkameraer, hvor Olympus og Panasonic allerede har vært en stund, og hvor Samsung og Ricoh nylig har ankommet med hvert sitt speilløse hybridkamera.
Sonys kommende hybridkameraer har foreløpig ingen offisiell lanseringsdato, men mye kan hende før Photokina-messen i september, hvor vi forventer å se mer til Sonys satsning i hybridsegmentet.
Kameraet som ble vist på PMA, har samme formfaktor som Olympus PEN og Panasonic Lumix GF1, men bruker en APS-C bildebrikke på 24 x 16 mm sensorflate (Exmor APS HD CMOS), mens mFT-formatet til Olympus og Panasonic bruker mindre bildebrikker på 17 x 13 mm.
Ulempen med en APS-C bildebrikke er at den krever større bildesirkel og dermed større objektiver enn mFT-formatet, men så er det til gjengjeld bedre plass til sensorer på en større bildebrikke.
Samtidig med visningen av hybridkameraet i tre farger, annonserte Sony under PMA at de snart lanserer digitale speilreflekser med HD-video, og etterfølgeren til Alpha 700 ventes å være første kamera med HD-video og Sonys nye Exmor APS HD CMOS bildebrikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top