Search
Generic filters

Sony Alpha 450 speilrefleks

Et nytt Sony speilreflekskamera er på vei til butikkene. Alpha 450 har 14,2 megapiksler ombord og er myntet på amatøren som ønsker seg sitt første speilreflekskamera.


Alpha 450 mangler autofokus på skjermsøker (live view) og har heller ikke videoopptak, men med opp til 7 bilder per sekund* og manuell fokus i live view, har A450 tiltalende spesifikasjoner likevel.
Kameraet har høy battterikapasitet med 1050 bilder per lading, målt etter CIPA-standarden, og integrert bildestabilisator i kamerahuset.
Skjermen på baksiden kan ikke vippes som på A550, og det lavere prissatte A450 har en 2,6-tommer mot A550s 3-tommers skjerm.
A450 til 6.500 kroner, erstatter sannsynligvis A230, og det nye designet på A450 ser ut til å ha forbedret håndgrepet og plassering av knapper sammenlignet med Sonys hittil minst påkostede speilreflekskameraer.

Bildene kan lagres på SDHC eller Memory Stick PRO Duo / PRO-HG Duo minnekort, og A450 kan brukes med batterigrep (se bilde), og bilder kan vises på en flatskjerm koblet ti kameraets HDMI mini-kontakt.
*5 bps med full AF, 7 bps med prefokusert motiv.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.