Sony a7R IV oppdateres i det stille

Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
forfatter

Oppdateringen er så liten at den nesten snek seg f0rbi oss i uken som gikk. Da gjorde Sony en såkalt stille oppdatering av a7r IV og a7r III, som knapt har noen vesentlig betydning for mange, men som gjorde oss nysgjerrige.

Pekeskjermen på baksiden får en oppdatering hvor oppløsningen økes fra 1,44 til 2,36 Mp.

Skjermen er like stor på 7,6 cm, men det nevnes ikke noe om bedre pekefunksjon, som er et (av få) områder hvor Sonys kameraer har ligget litt bak konkurrentene.

Den eneste synlige endringen, bortsett fra bedre oppløsning, er at Sony-logoe har forsvunnet fra skjermkanten, og kameraene har fått en a på slutten av modellnummeret.

Den økte oppløsningen krever også litt mer strøm, men batteritiden er bare redusert med 10 eksponeringer, ifølge CIPA-tallene.

I tillegg har kameraene fått økt USB-hastigheten til 5 GB.

Les også
Flaggskip for proffotografer Med klassens høyeste oppløsning, er Sonys flaggskip kameraet mange vil ha, men ikke alle trenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også