Kamerastativ

Med VectorMount kan man omtrent bolte fast GoPro-kameraet, for eksempel på bilpanseret. Bare se her.
forfatter

Mange foretrekker å skru fast et feste inni bilen for å holde kameraet på plass når man kjører. Men det ser mye heftigere ut når kameraet filmer fra utsiden av bilen. VectorMount for GoPro-kameraene sikrer et solid feste og har en gyrolignende funksjon, som holder kameraet noenlunde i vater.

En vinge kan også monteres på stativfestet, slik at kameaet beveger seg når man kjører, og sånn sett skaper kulere bevegelseseffekter. Det følger også med en vekt som svinger kameraet i samme retning som bilen, når føreren dreier rattet.

371833918_1280

VectorMount GO selges som komplett sett, uten kamera, hos oppegående fotobutikker, og koster 3000 kr.

Her kan du se en video med VectorMount GO:

 

 

VectorMount for GoPro: Action at Every Turn from VectorMount on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.