Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smartere trådløse multiskrivere

Canon slipper fire oppdaterte multifunksjonskrivere, to med NFC for enkel trådløs utskrift, pluss en snerten bærbar skriver som får plass i bagen.

Skrevet av / 20.08.14 - 11:59
Smartere trådløse multiskrivere

Canons nye skrivergenerasjonn er naturligvis trådløs, slik at man kan sitte i sofaen å skrive ut dokumenter eller bilder. De to toppmodellene i Pixma-serien, har i tillegg utskrift via NFC (nærfeltskommunikasjon), hvor man bare trenger å holde mobilen inntil skriveren for å lage utskrifter.

Toppmodellen heter MG7550 og erstatter MG7150 som vi testet for noen måneder siden.

Den har en stor pekeskjerm på 8,8 cm,  og seks blekkpatroner med sort pigmentblekk og fargeblekk i sort, cyan, magenta, gult og grått, for høy utskriftskvalitet på fotoutskrifter.

Under topplokket sitter en A4-skanner som også skanner papirbilder og dokumenter. MG7550 koster 1790 kr, og er tilgjengelig i oktober, i sort eller hvitt.

PIXMA MG7550 _Black_Ambient_02

Den litt enklere MG6550 har fem separate blekkpatroner, NFC og Wi-Fi-tilkobling, en pekeskjerm på 7,5 cm, mens en rimeligere variant med Wi-Fi uten NFC kalt MG5650, har en skjerm på 6,2 cm.

MG6550 koster 1290 kr og finnes også i en kobberfarvet utgave, mens MG5650 koster 1190 kr. Begge er tilgjengelig i september.

Det finnes også en enklere og mer kompakt utgave kalt MG2950, til 590 kr, som passer fint på barneværelset eller hjemmekontoret. Den har også trådløs Wi-Fi-tilkobling og funksjoner for utskrift, skanning og kopiering.

PIXMA iP100 ambient

Aller minst er Pixma iP220, som er en bærbar skriver til 2490 kr, tilpasset både dokumenter og fotoutskrifter. iP110 erstatter iP100 og leveres med en rekke nye tilkoblingsmuligheter, inkludert Wi-Fi-  og nettskyutskrift.

Canon har også oppdatert Pixma Cloud Link med enda bedre tilgang til bilder og dokumenter som er lagret i nettskyen. Den er tilgjengelig via appen Pixma Printing Solutions for mobilen, eller skjermen på skriveren. Man kan også skanne 0g lagre på Google Drive, OneDrive, Facebook, Evernote, Drop Box og Twitter.

Brukere av MG5650, MG6650 og MG7550 kan også skanne JPG og PDF direkte til nettskytjenester som blant annet DropBox og Google Drive, ved å bruke skjermen på skriveren eller appen PIXMA Printing Solutions på nettbrett og smarttelefoner.

Canon introduserer i tillegg en funksjon for skanning til e-post på PIXMA MG5650, MG6650 og MG7550. Denne funksjonen sparer deg for tid ved at du kan sende skannede dokumenter og bilder som e-postvedlegg direkte fra skriveren.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top