Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smarte fotobager fra Booq

Fotobager må også følge med i tiden. Booqs nye Python-serie passer både iPad-er og kompakte systemkameraer.

Skrevet av / 17.08.12 - 08:00
Smarte fotobager fra Booq

Amerikanske Booq er ikke så kjent her hjemme, men i USA og Canada er de vel ansett for sekker, skuldervesker og bager av meget høy kvalitet.

Nå kan man enkelt få fatt i Booq Bags her også, foreløpig fra Danmark, hvor man kan bestille fra nett. Også den nye serien med fotobager. Som består av fire modeller, i skifergrå farge, med rødt interiør.

Python Courier til 1.500 DKK (se hovedbilde), er 39,4 cm bred, og har plass til et kamerahus med objektiv, to til fire objektiver, og selvsagt et nettbrett. Innredningen kan også tas ut, om man ønsker å bruke den kun som en skulderbag.

Ryggsekken Python Pack koster 2.200 DKK, og nesten 46 cm høy, men da har man plass til kamera med fire objektiver, et nettbrett, en 13 til 15-tommers laptop i eget rom nærmest ryggen, og mye tilbehør. Her finnes det også et stativfeste på utsiden.

Trenger man ikke en så stor fotosekk, kan den mindre Pyhon Sling kanskje klare seg fint.

Den rommer nesten like mye som Python Pack, men har færre lommer og mangler plass til laptopen.

I Danmark koster den 1.900 kroner, pluss frakt.

Aller rimeligst er Python Toploader. Den er en skulderbag med plass til systemkamera, et par ekstra objektiver, og diverse tilbehør. Åpningen i toppen vender inn mot kroppen, og det er godt med smålommer.

Toploader koster 800 DKK, og mer om Booqs fotobager – og andre bager – kan du lese her.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top