Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Slitesterke Pentax-kameraer

Nå kan du velge mellom tre modeller, dersom du er ute etter et vanntett og støtsikkert kamera fra Pentax. Det ene med GPS som registrerer høyde, dybde og posisjon.

Skrevet av / 30.01.13 - 11:30
Slitesterke Pentax-kameraer

Alle som har mistet et kamera i bakken eller i snøen, vet hvor lite et kamera kan tåle. Men velger man et tøffere kamera, som Pentax WG-serie, trenger man ikke være redd for slikt.

De nye utgavene av Pentax tøffe WG-serie, er bygget for å tåle mer juling, og levere bedre bildekvalitet enn tidligere. De kommer i ulike farger, og velger man WG-3 GPS får man integrert GPS som viser høyde, dybde, trykk, kompassretning og posisjon, på en skjerm på fronten.

wg3gps_green_004

WG-3 med GPS og WG-3 uten GPS (de kommer i to versjoner), har en 16 megapiksler bildebrikke, tåler dybder ned til ned til 14 meter og temperaturer ned til 10 minus.

De har også en 4x zoom på 25-100mm med lysstyrke på f2,0, og innebygget makro eller mikroskopbelysning, som er praktisk når man fotograferer under vann. WG-3 GPS kan også brukes med trådløs induksjonslading, men en induksjonslader er ekstrautstyr.

Pentax WG-3 og WG-3 GPS er i butikk i slutten av mars, og vil koste 2.500 kr, og 3.000 kr.

wg10_red_001

En enklere modell kalt WG-10, med 5x optisk zoom og 28mm vidvinkel, LED-belysning for makro, koster 1.800 kr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top