Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Skinnende fotobøker

Fotobøker er enormt populært. Bare i Norge vokste omsetningen med nesten 90 prosent, og nå lanserer CEWE flere muligheter, som skinnende utskrifter i fotobøker av ulike størrelser.

Skrevet av / 24.09.10 - 09:13
Skinnende fotobøker

Fotobøker er en fremragende måte å vise frem bilder på, man har plass til så mange bilder man (nesten) vil, og de kommer i alle kvaliteter, størrelser og typer.
CEWE er blant de største på fotobøker og utvider sortimentet med flere papirkvaliteter. Blant annet kan man få bøkene på ekte fotopapir, hvor ryggen er limt slik at man kan legge sidene helt flate, perfekt hvis man har bilder som strekker seg over begge sider.

Men minst like kult er det nye speilblanke papiret som skaper en nesten glassaktig overflate på bildene, og passer bra når man skal ha en ekstra fin fotobok.
CEWEs fotobøker koster fra  69 kroner for et lite hefte, til den ekstra store utgaven til 500 kroner, egnet for eksempel til å samle på alle bryllupsbildene.

Det finnes også lerretsinnbindning og kunstskinn, og man kan få bilder med et fritt valg av forskjellige grafiske temaer på alt fra bordkort, takkekort, kaffekrus og kalendere. CEWE har også samarbeide med Disney, slik at man kan få Toy Story eller Hannah Montana-motiv på de unge håpefulles bildebøker eller kalendere.

CEWE har også store trykk i forskjellige størrelser, trykket på aluminium, eller som her på akryl. Det skaper en fantastisk flott effekt hvor det nesten skapes ekstra dybde i bilder som de vist her. Akryltrykkene og de glossy fotopapiret er tilgjengelig først i februar, og vi tenker å lage noen prøvetrykk når tjenesten er klar for å kunne bedømme kvaliteten.
Et akryltrykk i omlag en meters bredde, vil koste cirka 800 kroner.
Men CEWEs app for iPhone er gratis. Den er snart klar på iTunes app store, og med den kan man samle bilder fra arkivet på en iPhone eller iPod touch, og få trykket et lite hefte i samme størrelse som mobilen.

CEWE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

Avslører nytt zoomobjektiv

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top