Search
Generic filters

Sjeldent Leica M Edition 100 kamerasett

Under 100-årsjubileumet i det nye hovedkvarteret i Leitz Park, Wetzlar, slapp Leica et nytt analogkamera, en spesialutgave og tre objektiver som det bare blir laget 101 eksemplarer av.

Det første eksemplaret av hvert av produktene – serienummer 14 og koffert 001/101, ble solgt for 120.000 Euro. Og inneholdt et nytt analogt Leica M-A kamera, et nytt Leica M Monochrom i stål, og tre Leica Summilux-M objektiver med brennvidder på 28, 35 og 50mm.

Summilux-M 28mm f1.4 Asph. er et helt nytt objektiv og foreløpig unik for M Edition 100 og leveres i en sortlakkert aluminium koffert laget for Leica av Rimowa, og inkludert er en håndfull Kodak TRI-X 400 sorthvitt-filmer.

Leica-Summilux-M-28mm-f_1.4-ASPH

Mens Leica M Edition 100 selges til samlere fortere enn du kan si Leica M, er det nye Leica Macro-Elmar-M 90 mm f4 med Macro-Adapter-M, tilgjengelig fra juni 2014.

Det er en kompakt 90mm med makro, som med adapteren gir fotografen en nærgrense på 41 cm i forhold 1:2, og teleskopobjektivet kan reguleres i lengderetningen til ønsket reproforhold.

Leica M+Macro-Adapter+Macro-Elmar_M4_90_top

Samtidig med 100-årsjubileumet, slapp Leica, Leitz Park-versjoner i begrensede produksjonserier av flere eksisterende produkter.

Blant dem en Leitz Park-versjon av mellomformatkameraet Leica S, Leitz Park-versjoner av kikkertene Ultravid 8 x 42 BL og 10 x 42 BL, Leica X Vario med zoom, det lille X2-kameraet og M Monochrom i sølv og sort.

Leica Monochrom_Leitzpark

Alle lages i små serier, så om man skal komme samlerne i forkjøpet, må man kontakte Bresson for i det hele tatt å ha en mulighet til å komme seg inn i køen.

Leica X2_Leitzpark

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
close-link