Nyhet

SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN

Superkompakt, lyssterk og rimelig normalzoom.
forfatter

De er for lengst kjent og ikke minst anerkjent som en av de beste tredjepartsprodusentene av optikk. Derfor tviler vi ikke på kvalitetene til den nye 18-50mm F2.8 DC DN fra Sigma.

Den kompakte zoomen er tilpasset Sonys systemkameraer i alpha-serien, med APS-C bildebrikker, men finnes også i en versjon som passer Sigma og Leicas kameraer med L-fatning.

Med et brennviddeområde som tilsvarer 27-75mm, er Sigma-zoomen veldig anvendelig som allroundobjektiv.

SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary - Horizontal Tele L-Mount SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary - Horizontal L-Mount
<
>

Nærgrensen er oppgitt til 12,1 cm på 18mm, og objektivet som veier 290 gram og bare er 75 mm langt når zoomringen er stilt til 18mm, er i butikkene i løpet av oktober, priset til 5600 kr.

Det aller minste fullformatkameraet Sigma fp L kan gi deg de skarpeste bildene du har sett. Det er likevel ikke sikkert at det er kameraet for deg.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.