TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Selfieskjerm og bedre zoom

Det lille Fujifilm XA2 har fått selfieskjerm og en ny 16-50mm zoom.

forfatter
Publisert 15.01.15 - 10:57

Fujilm XA-2 ser kanskje ut som et kompaktkamera, men er et lite systemkamera med utskiftbar optikk. Kameraet erstatter XA-1 som vi har testet, men endringene er ikke store.

I XA-2 har Fuji lagt inn en vippbar selfieskjerm, som  har øyeskanning og tar bilder automatisk når det ser at øyene er i fokus. Kameraet har den samme 16 megapiksler bildbrikken som begeistret oss i testen, og Wifi, serieopptak på 5,6 bilder/s og fokushastighet på 0,3 sekunder.

X-A2_Tilt_Front_Silver

Det har også råfilprosessering i kamerat, og selvsagt Fujis nye Classic Chrome filmsimulering. En forbedret utgave av XC 16-50mm zoomen, med optisk bildestabilisering, følger med kameraet som er i salg fra februar 2015.

X-A2_Front_Right_Silver16-50mm

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend