TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Se bildene og traileren fra No Time To Die

Leica Q2 007 Edition ble brukt på settet til No Time To Die.

Nå kan du eie samme kamera som Daniel Craig brukte i No Time To Die. Helt sant. Craig tok en del bilder ‘behind the scenes’ med et Leica Q2, som du kan kjøpe i en spesialversjon kalt Q2 007 Edition.

Teknisk er det identisk med et Q2, men denne utgaven som lages i 250 eksemplarer, kommer i en eksklusiv koffert. Som foruten kameraet, inneholder solblender, en spesiallaget rem, håndgrep, batteri og et eksklusivt linsedeksel formet som innsiden av et pistolløp, akkurat som man ser i starten av en James Bond-film.

Kameraet skiller seg ellers fra en vanlig Q2, ved at det er trukket i grønt kunstskinn av de samme som lager kofferten og remmen, Globe-Trotter. Ser man godt etter, kan man skimte 007-logoen på toppen av kameraet, sånn at det ikke er noen tvil om at det er James Bonds kamera.

Leica Q2 Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

 

 

Leica var med på innspillinge nav No Time To Die, og kameraet ble brukt til bakombilder under innspillingen.

Leica har samarveidet med Michael G. Wilson, som har kuratert et eksklusivt utvalg på 25 sort-hvitt-bilder, fra innspillingen. Bildene er tatt av Michael G. Wilson, Daniel Craig, sant Nicola Dove og Greg Williams.

Leica-NTTD-BehindTheScenes-03-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-02-(C)Greg-Williams Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-01-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-02-(C)Nicola-Dove
<
>

 

007 Edition vil koste 79.000 kr når det er klar i utvalgte butikker.

 

 

Q2_007_back_RGB Q2_007_front_RGB Q2_007_Koffer_hochkant_2D_RGB
<
>

 

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Lyd & Bilde