Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Se bildene og traileren fra No Time To Die

Leica Q2 007 Edition ble brukt på settet til No Time To Die.

Nå kan du eie samme kamera som Daniel Craig brukte i No Time To Die. Helt sant. Craig tok en del bilder ‘behind the scenes’ med et Leica Q2, som du kan kjøpe i en spesialversjon kalt Q2 007 Edition.

Teknisk er det identisk med et Q2, men denne utgaven som lages i 250 eksemplarer, kommer i en eksklusiv koffert. Som foruten kameraet, inneholder solblender, en spesiallaget rem, håndgrep, batteri og et eksklusivt linsedeksel formet som innsiden av et pistolløp, akkurat som man ser i starten av en James Bond-film.

Kameraet skiller seg ellers fra en vanlig Q2, ved at det er trukket i grønt kunstskinn av de samme som lager kofferten og remmen, Globe-Trotter. Ser man godt etter, kan man skimte 007-logoen på toppen av kameraet, sånn at det ikke er noen tvil om at det er James Bonds kamera.

Leica Q2 Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

 

Annonse

 

Annonse

Leica var med på innspillinge nav No Time To Die, og kameraet ble brukt til bakombilder under innspillingen.

Leica har samarveidet med Michael G. Wilson, som har kuratert et eksklusivt utvalg på 25 sort-hvitt-bilder, fra innspillingen. Bildene er tatt av Michael G. Wilson, Daniel Craig, sant Nicola Dove og Greg Williams.

Leica-NTTD-BehindTheScenes-03-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-02-(C)Greg-Williams Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-01-(C)Nicola-Dove Leica-NTTD-BehindTheScenes-OnSet-02-(C)Nicola-Dove
<
>

 

007 Edition vil koste 79.000 kr når det er klar i utvalgte butikker.

 

 

Q2_007_back_RGB Q2_007_front_RGB Q2_007_Koffer_hochkant_2D_RGB
<
>

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.