Search
Generic filters

Samsung lanserer kamera med GPS og Wi-Fi

Til å være bare 19 mm tynt, er det oppsiktsvekkende hva Samsung har klart å pakke inn i ST1000. GPS med geotagging av bilder, Bluetooth og Wi-Fi for trådløs overføring og en 3,5-tommers pekeskjerm med ekstrem oppløsning.


Foruten det åpenbare, som 12,2 megapiksler og 5 x zoom fra 35-175mm, har ST1000 en lang rekke funksjoner man vanligvis ikke finner på et kompaktkamera.
Den 3,5 tommer store pekeskjermen med 1,15 millioner bildepunkter, brukes til å betjene det meste av funksjoner, og med geotagging av bilder kan man bruke GPS-funksjonen til å merke bildene med stedet de ble tatt. Ekte navigasjon finnes ikke, kun tagging av bilder med GPS.
Den trådløse muligheten er heller ikke dum, man kan laste opp bilder uten koble seg til PC-en så lenge man er i et trådløst nettverk. Med Bluetooth 2.0 er det også mulig å overføre bilder fra kameraet til en mobiltelefon, og kameraet er også DLNA tilpasset (Digital Living Network Alliance), slik at man kan koble det sammen med eksempelvis en tv som også støtter DLNA.
ST1000 har også optisk bildestabilisator og videoopptak i 1280x720p HD-kvalitet, samt en HDMI-utgang slik at man kan vise bilder og video på en flatskjerm.
Kameraet er i butikkene i september til 3.400 kroner.
Samsung

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.