Optikk

Få objektiver skaper så kule effekter som et fisheye-objektiv. Nå har Samyang en 8mm f3.5 til speilrefleksen din, som gjør akkurat det.
forfatter

Samyang er kjent for rimelig kvalitetsoptikk og lager flere interessante objektiver med fast brennvidde og manuell fokus. Blant annet det kompakte 7,5mm f3.5, et fisheye-objektiv som passer til Olympus og Panasonics kompakte systemkameraer.

Nå slipper de en 8mm f3.5 for Nikon-kameraer, som tilsvarer 12mm brennvidde på et Nikon speilreflekskamera, og som gir deg en ekstrem bildevinkel på 180 grader.

Samyang AE 8mm 1:3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS, koster bare 2.950 kroner, og støtter elektronisk kommunikasjon med kameraet, som gjør det mulig å få fokus informasjon og i-TTL blitz automatikk med objektivet.

Det passer speilreflekser fra Canon, Nikon, Sony og Pentax, og forhandles av Focus Nordic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.