Raskere og bedre Photoshop

Adobe oppdaterer hele programvarepakken Creative Cloud, med nye funksjoner i Photoshop og bedre samspill med mobil og nettbrett.

Skrevet av / 16.06.15 - 08:45
Raskere og bedre Photoshop

2015-versjonen av Adobes programvarepakke Creative Cloud, har fått en omfattende overhaling med flere forbedringer. CC-består av Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Lightroom, Premiere Pro, After Effects, for å nevne de viktigste.

Photoshop CC 2015 er programmet for bilderedigering med den tetteste integrasjonen til grafikkprogrammene i Creative Cloud, og kan lastes ned og brukes uavhengig av de andre. Hvis man vil ha et kraftigere redigeringsverktøy enn Lightroom.

Den nye utgaven av Photoshop, er mye raskere og har fått flere nye funksjoner. Som enklere redusering av dis og tåke i bilder, mer nøyaktig retursjeringsverktøy, flere muligheter for å endre skarphet, legge på eller fjerne kornstøy, og transformere objekter som flyttes rundt i bildet.

Les om forbedringene i Photoshop CC 2015 her.

CC har også fått CreativeSync som synker fonter, pensler, bilder, filer, metadata og annet på tvers av Mac, nettbrett og mobilen, slik at man alltid har sine favorittverktøy for hånden, når man åpner prosjektet på en annen enhet.

Adobe har også oppdatert appene for Android og iOS, og Android-brukere får endelig tilgang til Brush, Shape, Color og Photoshop Mix.

2015_06_16 Adobe Stock in Photoshop

Samtidig med CC-pakken, lanseres Adobe Stock. Som er en videreutviklet utgave av bildebanktjenesten Fotolia, som Adobe kjøpte for ikke lenge siden.

Adobe Stock gir brukeren tilgang til over 40 millioner bilder, grafikk og illustrasjoner direkte fra Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC, CC Premiere Pro og After Effects CC, og innholdet kan kjøpes enkeltvis eller man kan få tilgang med et abonnement.

2015-versjonen av Creative Cloud er tilgjengelig fra og med i dag for Creative Cloud-abonnenter, og er en del av medlemskapet. Mens de som ikke er brukere, kan laste ned en gratis prøveversjon av for eksempel Photoshop CC her.

Abonnement på Photoshop starter på 93,75 kr per måned.

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Løser problemet med mellomformatkameraer

Polaroid instant-kamera med autofokus

GoPro Hero12 Black: Det beste actionkameraet?

Scroll to Top