Optikk

Panasonic glemte å fortelle oss at de utvikler et nytt makroobjektiv, tilpasset høyhastighetsfotografering.
forfatter

Det finnes allerede et godt makroobjektiv til Panasonics Lumix-kameraer. En fin 45mm, og i tillegg har vi Olympus 60mm , med 1:1 makro, som også passer Panasonic (og Olympus) 4/3-kameraer.

Som Lumix GH4 og OMD EM10.

Den nye modellen er en 30mm (tilsv,. 60mm) med f2,8 som største blender. Med innebygget optisk bildestabilisator og støtte for opp til 240 bilder/s, skal den være egnet til høyhastighetsfotografering. For eksempel av nærgående action, som små insekter eller raske objekter.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.