Kameraveske

Du vet at det koster når Louis Vuitton lager vesker, nå kommer kamerabagen du bare må ha!
forfatter

Louis Vuitton har laget reisevesker og kofferter siden 1854 og kan et par ting om kvalitet, men kvalitet koster som kjent.

En hel del i dette tilfellet.

Men så er kanskje ikke 3500 dollar noe å snakke om, hvis man skal ha noe å bære sitt kostbare kamerautstyr i.

Bagen i grafittgrått Damier-rutemønster, har plass til små og mellomstore systemkameraer, som Olympus OMD, Fujifilm X, eller Sony A7. Men det passer kanskje ekstra fint sammen med et Leica M og et par, tre objektiver.

Bag by Luis Vuitton

Louis Vuitton har heldigvis ikke strødd LV-logoen over bagen, slik at den ser litt mer diskret ut, tross at man kan se at den utvilsomt er eksklusiv.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.