Rå 24x zoom

forfatter

Panasonic Lumix FZ48 ser ut som forgjengeren, men er enda mer avansert og skalgi deg bedre bildekvalitet. Med 24x zoom på 25-600mm, dekker kameraet det aller meste, og med HD-video kan man lage film i super kvalitet.

Kameraets Leica-objektiv har fått bedre antireflekssjikt  – Nano Surface Coating – som demper lysrefleksjoner. Det har også en ny 12 megapiksler bildebrikke mot 14 mp før, og tar opp video i full HD-kvalitet.

FZ48 har også fått åtte valgbare kreative effekter, som man kan legge på bildene for et mer spennende uttrykk. Blant dem er miniatyreffekt, pinnhull og retro.

Prisen er ikke kjent, men FZ48 er i butikkene i løpet av august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.