Foto

Fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund har vokst seg stor og viktig, og nå er årets program klart.
forfatter

Nordic Light International Festival of Photography 2013, starter 23. april i Kristiansund, og varer til 27. april. Listen over utstiillere er lang, det samme er listen over foredrag og workshops. Årets Nordic Light tegner til å bli den største hittil, og kan skilte med en lang rekke kjente fotografer. Som, Steve McCurry, Dan Young, Knut Koivisto, Marcel Leliënhof, Connie Imboden, Alex Webb og Rebecca Norris Webb, for å nevne noen.

Steve McCurrys bilder er nok mer kjente enn mannen, som blant annet skapte seg et navn som National Geographic-fotograf. Et av de mest kjente bildene hans er fra 1984, av den afganske jenta Sharbat Gula. Som han reiste tilbake og fotograferte poå ny, i 2002.

Norske Marcel Leliënhof, stiller ut bilder fra det norske Hells Angels miljøet. En utstilling som ble heftig debattert da den ble kjent, og som førte til at det planlagte intervjuet med Marcel Leliënhof og Hells Angels talsmann i Norge, ble avlyst. Bildene er likevel utstilt, i House of Photography, Konsul Knudtzonsgate 4B, og Marcel Leliënhof er til stede under festivalen.

Det komplette festivalprogrammet kan lastes ned her (direktelink), og mer info finnes på Nordic Lights nettsider.

Oppslagsbilde: Dan Young

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også