Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Programmet for Nordic Light er klart

Fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund har vokst seg stor og viktig, og nå er årets program klart.

Nordic Light International Festival of Photography 2013, starter 23. april i Kristiansund, og varer til 27. april. Listen over utstiillere er lang, det samme er listen over foredrag og workshops. Årets Nordic Light tegner til å bli den største hittil, og kan skilte med en lang rekke kjente fotografer. Som, Steve McCurry, Dan Young, Knut Koivisto, Marcel Leliënhof, Connie Imboden, Alex Webb og Rebecca Norris Webb, for å nevne noen.

Steve McCurrys bilder er nok mer kjente enn mannen, som blant annet skapte seg et navn som National Geographic-fotograf. Et av de mest kjente bildene hans er fra 1984, av den afganske jenta Sharbat Gula. Som han reiste tilbake og fotograferte poå ny, i 2002.

Norske Marcel Leliënhof, stiller ut bilder fra det norske Hells Angels miljøet. En utstilling som ble heftig debattert da den ble kjent, og som førte til at det planlagte intervjuet med Marcel Leliënhof og Hells Angels talsmann i Norge, ble avlyst. Bildene er likevel utstilt, i House of Photography, Konsul Knudtzonsgate 4B, og Marcel Leliënhof er til stede under festivalen.

Det komplette festivalprogrammet kan lastes ned her (direktelink), og mer info finnes på Nordic Lights nettsider.

Oppslagsbilde: Dan Young

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.