Prisgunstig fotoskriver

forfatter

PIXMA iP4950 er Canons nyeste fotoskriver for hjemmebruk. Den kompakte skriveren koster bare 799 kroner, men har hentet utskriftsteknologi fra øverste hylle.

Med bare 1 pikoliter store blekkdråper og en oppløsning på 9600 punkter per tomme, bør kvaliteten holde mål i massevis. Den kan skrive på DVD-er og Blu-ray-disker, og støtter papirutskrifter opp til A4+.

En artig ting med PIXMA iP4950 er muligheten til å lage utskrifter av bilder fra HD-videoopptak. Også med bilder i rekkefølge i filmstrimler på fotopapir, eller som tegneserier med en rute for hvert klipp i en serie filmklipp.

Canon-skriveren er i butikkene i september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.