Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Prisgunstig fotoskriver

PIXMA iP4950 er Canons nyeste fotoskriver for hjemmebruk. Den kompakte skriveren koster bare 799 kroner, men har hentet utskriftsteknologi fra øverste hylle.

Med bare 1 pikoliter store blekkdråper og en oppløsning på 9600 punkter per tomme, bør kvaliteten holde mål i massevis. Den kan skrive på DVD-er og Blu-ray-disker, og støtter papirutskrifter opp til A4+.

En artig ting med PIXMA iP4950 er muligheten til å lage utskrifter av bilder fra HD-videoopptak. Også med bilder i rekkefølge i filmstrimler på fotopapir, eller som tegneserier med en rute for hvert klipp i en serie filmklipp.

Canon-skriveren er i butikkene i september.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.