Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Print 3D-figur av deg selv

Å gå til fotografen blir ikke det samme etter dette, I Japan kan man få laget 3D-figurer av familien, fra en 15 minutters fotoskanning av hele kroppen.

Skrevet av / 03.12.12 - 13:31
Print 3D-figur av deg selv

Bestemor blir nok ganske forfjamset når du pakker opp små 3D-figurer av deg og familien. Som hun kan sette på peishyllen, eller i en liten utstillingskasse.

Det handler selvsagt om Japan. Hvor innovative sjeler hos Omote 3D, befinner seg i Harajuku i Tokyo til januar neste år. Der kan man bestille time til 3D-fotografering, og ende opp med små 3D-modeller av en selv.

Men man  må stå stille i hele 15 minutter mens kameraet skanner alle vinklene. Senere lages modeller basert på skanningen, på en spesiell 3D-skriver. Modellene er opp til 20 cm høye, og håndmales etterpå for å ligne mest mulig på originalen.

Billig er det ikke. 21.000 Yen koster en kopi (1500 kr), av en, og i denne videoen kan du se hvordan prosessen foregår:

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top