Praktiske fotorammer

forfatter

Sony slipper en ny serie fotorammer i september. Den største med 10-tommers bredformatskjerm.

Den minste er 7-tommer, deretter kommer 8- og 10-tommeren. Alle i 16:9 bredfomat, som passer som hånd i hanske til videovisning, men gir deg sorte kanter på sidene når du viser stillbilder.

DPF-HD1000 og HD800 S-Frame som de kalles – (første tall forteller om størrelsen), støtter de fleste videoformater, AVCHD, Full HD 50p, MPEG4, MPEG1 og Motion JPEG, slik at man praktisk talt kan vise video tatt opp med nær sagt et hvilken som helst kamera.

De har begge 2 GB minne integrert, som har plass til omlag 4000 stillbilder.

Sony har også en rimeligere serie fotorammer i DPF-C1000, C800, C700, C70A og C70E, hvor to utgaver – C700WI og C700BI – leveres dekorert med Swarovski krystaller.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.