Kameratilbehør

Hvis du ikke har prøvd å bære kameraet opp ned og diagonalt, har du sjansen med UltraFit Sling Strap fra Joby.
forfatter

Joby er best kjent for de fleksible Gorillapod stativene. Du vet de som kan bøyes, tøyes og festes på de fleste objekter. Nå er de klare med nok et praktisk kameratilbehør. UltraFit Sling Strap. Til knappe 400 kr.

En lengre og bredere kamerarem, som du bærer diagonalt, med kameraet hengende oppned. Og festet i stativgjengene på undersiden.

Foruten at det gir deg lynrask tilgang til kameraet, er det også en langt mer komfortabel og sikker måte å bære kameraet på. Særlig et stort og tungt kamera.

UltraFit Sling Strap finnes for menn og kvinner, og har en hurtigstramming av remmen, som er plassert foran, slik at man kjapt kan regulere lengden selv.

Selve remmen er vevet i et mykt og sterkt stoff som skal tåle mye juling, og stadig være komfortabel å bruke. Den øvre delen av UltraFit Sling Strap som hviler på skulderen, er bredere og skal fordele vekten godt.

Festeskruen er montert i et kulelager som er kapslet inn i en glassfiberforsterket hylse, slik at kameraet kan snurre rundt sin egen akse når nødvendig, og man enkelt kan finne en komfortabel og sikker måte å bære kameraet på, når man ikke fotograferer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.