Search
Generic filters

Praktisk kamerarem

Hvis du ikke har prøvd å bære kameraet opp ned og diagonalt, har du sjansen med UltraFit Sling Strap fra Joby.

Joby er best kjent for de fleksible Gorillapod stativene. Du vet de som kan bøyes, tøyes og festes på de fleste objekter. Nå er de klare med nok et praktisk kameratilbehør. UltraFit Sling Strap. Til knappe 400 kr.

En lengre og bredere kamerarem, som du bærer diagonalt, med kameraet hengende oppned. Og festet i stativgjengene på undersiden.

Foruten at det gir deg lynrask tilgang til kameraet, er det også en langt mer komfortabel og sikker måte å bære kameraet på. Særlig et stort og tungt kamera.

UltraFit Sling Strap finnes for menn og kvinner, og har en hurtigstramming av remmen, som er plassert foran, slik at man kjapt kan regulere lengden selv.

Selve remmen er vevet i et mykt og sterkt stoff som skal tåle mye juling, og stadig være komfortabel å bruke. Den øvre delen av UltraFit Sling Strap som hviler på skulderen, er bredere og skal fordele vekten godt.

Festeskruen er montert i et kulelager som er kapslet inn i en glassfiberforsterket hylse, slik at kameraet kan snurre rundt sin egen akse når nødvendig, og man enkelt kan finne en komfortabel og sikker måte å bære kameraet på, når man ikke fotograferer.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.